Lezingen

Omdat ik het ontzettend leuk vind om met en van elkaar te leren, kom ik als natuurvoedingskundige graag bij mensen om meer te vertellen over echte en pure voeding.

Dit kan op een school zijn, maar ook bij een vrouwengroep, sportclub, kinderdagverblijf, kerkelijke gemeente of bedrijf.

Onderwerpen waar ik samen met je over na kan denken zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe je op een eenvoudige manier gezonder kunt gaan eten
  • Kinderen en voeding
  • Voeding in de Bijbel
  • Diabetes; hoe kom je eraan en hoe kom je eraf?

Zijn er andere onderwerpen of vragen waar je graag met me over in gesprek zou willen gaan, neem dan gerust contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

H. Hagendoorn, Nijkerk

Onlangs heeft Mirjam gesproken bij ons op de vrouwenavond van de kerk in Nijkerk. Het thema was Voeding in de Bijbel. Het was een erg leerzame avond voor de ruim 60 vrouwen die aanwezig waren. Mirjam heeft goed uit kunnen leggen hoe God vanuit de Bijbel voeding voor mensen bedoeld heeft, en hoe we daar nu nog baat bij kunnen hebben. Mirjam kan dit op een erg enthousiaste manier brengen en kon ook na afloop de vele vragen die er waren goed beantwoorden. Ook had zij wat leuke recepten van lekkere hapjes, wat we die avond aan de gasten konden geven. De reacties na afloop waren heel erg positief. Kortom: een geslaagde avond voor ons als team. Mirjam nogmaals erg bedankt!!