Workshops

Voor een kookworkshop kan ik op een zelfgekozen locatie komen, maar het kan ook bij mij aan de keukentafel. Er zijn verschillende thema’s te kiezen, zoals:

Spitsuur-koken – For busy women only!
Tijdens deze workshop gaan we een aantal gezonde gerechten klaarmaken die snel op tafel staan, maar die qua voedingswaarde helemaal volwaardig zijn. We beginnen met een stukje theorie over volwaardige voeding en gaan daarna samen aan de slag.

Suikerloos bakken
We gaan verschillende natuurlijke zoetmiddelen proeven en verwerken in overheerlijke baksels. Ook te boeken als high tea. Eerst lekker bakken met wat vriendinnen en daarna uitgebreid fijnproeven en bij kletsen…

Koolhydraatarm koken
We beginnen met wat theorie over koolhydraten en diabetes en gaan leren hoe we heerlijke en gezonde gerechten op tafel kunnen krijgen die koolhydraatarm zijn. Van ontbijt tot aan dinergerechten.

Een workshop op maat
Is er een thema waar je graag een workshop over wilt doen, neem gerust contact met me op om dit te bespreken.

Na elke kookworkshop krijg je de recepten in een boekje mee naar huis. De kookworkshops kunnen worden geboekt bij een groep van 6 – 8 personen.

Tarieven
Prijs per persoon: € 35,00

Niks is leuker dan een kookworkshop krijgen van iemand die ook nog eens echt verstand van voeding heeft! Zo leer je niet alleen creatiever koken, maar ook je gezondheid beter te ondersteunen. Absolute aanrader!


Marco van L. uit Esbeek