Voedingsadvies

De meeste mensen zullen zeggen dat ze hun gezondheid belangrijk vinden en dat ze ervoor open staan om hun gezondheid te verbeteren. Meer bewegen, meer rust, reinheid, regelmaat en verandering van je voedingspatroon. Maar ik weet dat dat niet gemakkelijk is en zeker niet vanzelf gaat. Velen hebben daarbij een steuntje in de rug nodig. Er valt namelijk elke dag zoveel te kiezen, ook als het gaat om goede voeding, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Het kiezen van goede voeding is een kunst geworden, maar wel een die je kan leren!

Ik help je graag ontdekken welk voedingspatroon bij jóu past, bij hoe jij gemaakt bent en bij de manier waarop je jouw leven vormgeeft. Ik wil je helpen met een voedingspatroon die vol te houden is op de lange termijn. Spreekt dit je aan, ga dan samen met mij het avontuur aan om te leren welke voeding jouw lichaam echt voedt, zodat je je fit, energiek en gezond voelt! In mijn opleiding heb ik vele ziektes, kwalen en aandoeningen bestudeerd en geleerd welke voeding de gezondheid bevorderd in elke specifieke situatie. 

Werkwijze
Voor voedingsadvies op maat kom ik graag bij jou thuis. Als je verder weg woont, plannen we online een afspraak. We zullen eerst een intake gesprek hebben. In dit gesprek neem ik de tijd om je te leren kennen en zal mij helder worden waar je precies hulp bij nodig hebt en wat je wensen zijn. Ik zal je vragen om 3-5 dagen een voedingsdagboekje bij te houden.

Naar aanleiding van het voedingsdagboekje maak ik een voedingsberekening en een uitgebreid voedingsplan. In dit voedingsplan wordt duidelijk of er bijvoorbeeld tekorten zijn van bepaalde vitamines of mineralen. Maar ook hoe de verhoudingen zijn van koolhydraat-, eiwit- en vetinname. Tijdens het eerste vervolggesprek bespreken we het voedingsplan en welke veranderingen we kunnen aanbrengen. Dat is voor iedereen weer anders, het is echt een advies op maat. Aan de hand van jouw wensen plannen we eventuele vervolggesprekken om zo blijvend resultaat te boeken.

Tarieven
Intakegesprek + uitgebreid voedingsplan + uitleg € 120,00
Vervolggesprek en advies € 97,50

De bedragen zijn inclusief 21% BTW. Na elk gesprek ontvangt u een factuur. Afzegging van de afspraak is tot 48 uur van tevoren kosteloos, bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak, is 50% van het tarief verschuldigd.

Enorm bedankt Mirjam voor je geweldige ondersteuning en aanmoediging tijdens het afvallen. De manier waarop je mij coachte was precies hoe het bij mij paste: gezond eten zonder pakjes en zakjes, zorgen dat ik elke dag aan alle vitaminen en mineralen kom door goed en gevarieerd te eten, elke dag goed bewegen, voornamelijk water drinken en 1 dag per week vasten. Ben nu ruim 3,5 maanden bezig en 17 kilo afgevallen. Nog 5 te gaan maar dat gaat prima lukken. Mega veel dank Mirjam!!

Ellen K. uit Vorden